Wat is vereist?
- Beheersing van de Nederlandse taal is een pre
- Assertief, besluitvaardig en praktisch ingesteld
- Goed kunnen samenwerken
- Geen specifieke opleiding of werkervaring vereist
Wat krijg je?
- €7,13 - €16,00 bruto p/u inclusief vakantietoeslagen (afhankelijk van leeftijd)
- 8 tot 38-urige werkweek
- 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)
- Fooi, personeelskorting en regelmatig bedrijfsuitjes
- Interne en externe opleidingsmogelijkheden
Wat doe je?
- 20% Keuken schoonmaken en -houden
- 30% Voorbereidingen voor gerechten
- 50% Gerechten bereiden
Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.
Vacature
De minimale leeftijd om te solliciteren is 16 jaar
Als Keukenmedewerker bij Anne&Max zorg je ervoor dat gasten kunnen genieten van diverse gerechten voor ontbijt, lunch en de borrel. Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten en de organisatie en hygiëne in de keuken.
Aan het begin van je shift ben je vooral bezig met voorbereidende werkzaamheden, zoals het grillen van groenten en het snijden van fruit. Dan hoef je - zodra de bestellingen binnenkomen - alleen de borden netjes op te maken voordat je deze meegeeft aan de bediening. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gerechten volgens de instructies uit het handboek worden geserveerd.
Je werkt in wisselende shifts. Bij de vroege shift ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het opstarten en het voorbereiden. Bij de latere shift zorg je dat je samen met je collega’s de keuken weer netjes achterlaat voor de volgende dag.
Het keukenteam waarin je werkt, bestaat uit een Teamleider Keuken en verschillende Keukenmedewerkers en Afwassers.
Vermeld in je motivatie hoeveel dagen en op welke dagen je beschikbaar bent.
Als je een hart hebt voor koken, maar daarnaast ook graag sociaal bent met gasten en collega’s, en je het niet erg vindt om hard te werken met af en toe veel tijdsdruk, dan is dit een baan voor jou.
Werkweek
Op een leuke werkdag zijn er veel gasten voor een lunch. Je staat met een team in de keuken dat goed op elkaar is ingespeeld, waardoor alles soepel verloopt en het ondanks de drukte ook erg gezellig is.
Op een minder leuke werkdag tref je een keuken aan die de avond ervoor niet goed is schoongemaakt. Je collega heeft een lekke band en is wat later. Hierdoor begint de dag rommelig.
-
- Keuken opstarten
- Lunch
- Gerechten bereiden
- Gerechten bereiden
-
- Keuken opstarten
- Lunch
- Gerechten bereiden
- Gerechten bereiden
-
- Training nieuwe menukaart
- Lunch
- Schoonmaken
- Gerechten bereiden
- Gerechten bereiden
-
- Lunch
- Schoonmaken
- Gerechten bereiden
- Gerechten bereiden
-
- Keuken opstarten
- Lunch
- Gerechten bereiden
- Gerechten bereiden
Voorbeeld uit de praktijk
Groeipad
Anne&Max biedt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ze bieden verschillende trainingen aan op het gebied van onder andere leiding geven, gastvrijheid, hygiëneregels en collega's inwerken. Maar ook trainingen die specifiek passen bij de afdeling waarop je werkt, zoals baristatrainingen en keukentrainingen. Daarnaast zijn er ook externe opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen binnen Anne&Max.
Werken bij Anne&Max
Anne&Max is een Nederlands horecabedrijf en creëert al sinds 2005 huiskamers waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. Bij Anne&Max wordt er gewerkt met echte, biologische, lokale en huisgemaakte producten die met enthousiasme geserveerd worden aan de gasten. De centraal staande waarden zijn: open, eerlijk, zorgzaam betrokken en respectvol.
- Hoofdkantoor in Haarlem
- Actief in Nederland
- 60% / 40%
- Gem. leeftijd 20 jaar
- Bedrijfskleding en jeans
- 700 medewerkers